Is kwaliteit doorslaggevend voor de zichtbaarheid van een kunstenaar?

Presentatie Eutopia magazine, discussie, interviews

27 april van 16.45 tot 20.00 uur,
Podium Mozaiek in Amsterdam

Het nieuwste nummer van Eutopia Magazine over diversiteit in de beeldende kunst is het resultaat van een inspirerende samenwerking tussen Eutopia en het Fonds BKVB. Het nummer wordt op 27 april van 16.45 tot 20.00 uur gepresenteerd in een programma met discussie, interviews en muzikale intermezzo’s in de Theaterzaal van Podium Mozaiek in Amsterdam, Bos en Lommerweg 191 (gratis  entree).

Is kwaliteit doorslaggevend voor de zichtbaarheid van een kunstenaar? Of spelen er nog andere mechanismen? Hoe positioneren Iraans-Nederlandse kunstenaars zich in het veld? Deze en andere vragen komen aan bod in bijdragen van o.a. muzikant Sahand Sahebdivani, theatermaker Alan Yadegarian, journalist Ramond van den Boogaard,  curator Nat Muller, Lex ter Braak (Fonds BKVB) en  publicist Anil Ramdas.

Voor aanmelding en meer informatie: wanda.zoet@eutopiainstitute.org

Comments are closed.